Mindannyian egy tökéletesen formázott hasról álmodozunk, különösen nyáron, amikor kimegyünk a barátokkal az uszodába, és van mire büszkének lennünk. Azt azonban tudni kell, hogy a testmozgás önmagában nem minden, kell egy megfelelően kiegyensúlyozott étrend. Ha nem tartjuk be, akkor az eddigi edzés részben kárba vész, mert az összes hasizmot ki tudjuk faragni, de azok egy zsírszövetréteg alá rejtőznek.

Amikor most kezdjük az edzést, érdemes megjegyezni, hogy egy 10 perces bemelegítést végezzünk, és hogy nagyon fontos a technika, amellyel a gyakorlatokat végezzük. Ideális hasizom gyakorlatok például a ropogtatások, hajlítások lapos fekvésben, hajlítások lehajtott fejhelyzetben, a lábak felemelése ferde padon fekve, a lábak felemelése rúdon lógva, a térd lapos felemelése, csavarás a törzs, oldalhajlítások vagy oldalhajlítások a padon.

Az ilyen gyakorlatok eredménye az ugró izmok állandó feszültsége, azaz. érezni a munkájukat. Kezdetben érdemes kisebb sorozatokba kezdeni, amiket néhány naponta lehet növelni, hogy hozzászokjon a szervezet az erőfeszítéshez.

Gyakorlatok a lapos hasért

A lapos has elérésének leggyorsabb módja, ha Ewa Chodakowskával kezdi az edzést, mert a legtöbb lengyel nő őt ajánlja, és az eredmények valódiak. Ilyen egyszerű módon, kis erőfeszítéssel elég rövid idő alatt elérhetjük a kívánt eredményt.

További előny, hogy itthon is gyakorolhatunk, illetve az edzések online is ingyenesen elérhetőek, így többletköltségünk nem merül fel. Nagyon könnyű motivációt szerezni, ha nincs meg, mert Ewa profiljában olyan nők megerősített és valódi metamorfózisait helyezi el, akik együtt edzettek vele, és új alakra tettek szert, ami teljesen megváltoztatta az életüket.

Képzéseink nagy választékban állnak rendelkezésünkre, ehhez tudjuk kiválasztani a megfelelő szintet. Ha valakinek nem tetszik Ewa edzése, annak érdemes a szintén nagy népszerűségnek örvendő Anna Lewandowska gazdag gyűjteményével is megismerkedni. Ania edzéstervei elsősorban a lapos has és a karcsúbb alak elérésére irányulnak, gyakorlatainak hatása pedig magával ragadó.

Milyen gyakorlatok a gyomorra?

Sok embernek világszerte problémái vannak az úgynevezett hasi gyűrűvel. Mindenáron meg akarnak szabadulni ettől a felesleges testzsírtól, de vagy nem tudják, hogyan csinálják, vagy egyszerűen nem sportolnak megfelelően. Tehát nincsenek látható hatások. Ennek a cikknek az a célja, hogy megmutassa, milyen hatékonyak a hasizom gyakorlatok.

Régóta ismert, hogy a legrosszabb dolog ledobni a hasát. Az interneten rengeteg hasizom edzést találhatsz. Vannak olyanok is, amelyek egy hét alatt garantálják a hatást. Sajnos a hatást nem lehet ilyen gyorsan elérni. Milyen gyakran lehet ezt a testrészt gyakorolni? Akár heti 2-5 alkalommal is.

A legjobb szám azonban a 3. Akkor lesz ideje a szervezetnek felépülni. A felülések jó gyakorlatok a hasizmokra. Ne feledje, hogy ezeket a gyakorlatokat sem viheti túlzásba. És természetesen a jobb hatás érdekében érdemes jól megválasztott étrendet és étrend-kiegészítőket használni. Akkor száz százalékos bizonyosság lesz, hogy a hatások gyorsabbak lesznek.

By Laszlo